Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ο Tony Perkins παρομοιάζει τους ομοφυλόφιλους με τρομοκράτες!


Ως επακόλουθο της απόφασης της δικηγορικής εταιρείας King & Spalding να αποχωρήσει από την εκπροσώπηση των Ρεπουμπλικάνων σχετικά με την αμφισβήτηση της συνταγματικότητας του νόμου για γάμους του ίδιου φύλου (DOMA), ο Tony Perkins, πρόεδρος της Χριστιανικής συντηρητικής ομάδας (FRC), παρομοίασε τους γκέι και τις λεσβίες με τρομοκράτες.
Η δικηγορική εταιρία, που βρίσκεται στην Ατλάντα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μπορεί να αποσυρθεί από της υπόθεση, προτρέποντας τον Paul Clement να πάει γρήγορα στη δικηγορική εταιρία Bancroft PLLC στην Washington, όπου θα συνεχίσει να εργάζεται για την υπόθεση. Οι τοπικοί ηγέτες ανέλαβαν το καθήκον να υπερασπίζονται το δίκαιο που απαγορεύει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αναγνωρίσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, όταν ο Πρόεδρος Barack Obama στάθηκε εναντίων αυτού του νόμου καθώς πιστεύει ότι είναι αντισυνταγματικός.
“Αυτό έχει μετατραπεί από πολιτιστική τρομοκρατία σε σωματειακή τρομοκρατία,” είπε ο Perkins την Παρασκευή κατά τη διάρκεια εκπομπής στο ραδιόφωνο Washington Watch. Αυτό ακριβώς είναι. Τη δεκαετία του 80 και αρχές του 90 δούλεψα με την κρατική υπηρεσία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας όπου και εκπαιδεύτηκαν περίπου πενήντα χώρες στην αντιτρομοκρατία. Τρομοκρατία είναι μια “απεργία” εναντίον του γενικού συνόλου απλά για να σπείρουν τον φόβο και τον εκφοβισμό, ώστε να μπορούν να διαταράξουν και να αποσταθεροποιήσουν το σύστημα διακυβέρνησης. Αυτό κάνουν εδώ και χρόνια οι ομοφυλόφιλοι στο νομικό σύστημα.”
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Βιρτζίνια, Ken Cuccinelli, αντέδρασε στην απόφαση της εταιρίας King & Spalding, και τους απέσυρε από την υπόθεση την Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου