Κυριακή 1 Μαΐου 2011

5 άτομα συνελήφθησαν για επίθεση γκέι άντρα στο York

Συνελήφθησαν πέντε άνδρες που σχετίζονται με τον ξυλοδαρμό ενός γκέι άνδρα έξω από ένα κατάστημα Rock Hill στις 9 Απριλίου, σύμφωνα με δηλώσεις του γραφείου του σερίφη της κομητείας της Υόρκης.
Ο Bobby Wilson, 30 χρόνων, που μένει στο California Street, ο Cortezio Laquise Douglas, 21 χρόνων, που μένει στο Barron Park, ο LaJames Mitchell, 22 χρόνων, που μένει στο Southbrook Drive και ο Darnenco Markie Wilmore, 21 χρόνων, που μένει στο Spruce Street, συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα για τον ξυλοδαρμό του Joshua Esskew έξω από το Spot Convenience Store στην οδό Cherry Road 990.
Ο Lortarius Anthony Duncan, 22 χρόνων, που ζει στο Ridgewood Lane παραδόθηκε σήμερα στις αρχές, σύμφωνα με δήλωση του υπολοχαγού σερίφη της κομητείας της Υόρκης, Mike Baker.
Και οι πέντε κατηγορούνται για άγρια επίθεση και ξυλοδαρμό, ένα κακούργημα που επισύρει ποινή μέχρι και 20 έτη φυλάκισης μετά από καταδίκη.
0 19-χρονος Esskew, είχε σταματήσει στο Spot Convenience Store για ένα ποτό, όταν ένας άνδρας τον αποκάλεσε με μια άσχημη ρατσιστική λέξη και τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με ένα μπουκάλι.
Όταν ο Esskew κατάφερε να τον σταματήσει, αρκετά άλλα άτομα έτρεξαν προς αυτόν και άρχισαν να του επιτίθενται.
Η αστυνομία αρχικά νόμιζε ότι υπάρχουν οκτώ δράστες, αλλά μετά από έρευνα, πιστεύουν πλέον ότι έχουν βρει όλους τους υπόπτους.
Οδηγίες και σχόλια πολιτών μετά την κυκλοφορία του βίντεο παρακολούθησης της επίθεσης, βοήθησαν τις αρχές να βρούνε τους υπόπτους, δήλωσε ο Baker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου