Κυριακή 15 Μαΐου 2011

George Michael: Απολογήθηκε στο gay κοινό


Ο διάσημος τραγουδιστής απολογήθηκε για την συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια και τις επιπτώσεις που είχε στο gay κοινό που τον είχε είδωλο.
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο 47χρονος σταρ στα πλαίσια της ανακοίνωσης των συναυλιών της νέας του περιοδείας με τίτλο «Symphonia UK and Europe tour» μίλησε για διάφορες πτυχές του χαρακτήρα του. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως κάθε φορά που κάνει ένα λάθος ή απογοητεύει τον εαυτό του, απογοητεύει ταυτόχρονα και όλα τα ομοφυλόφιλα παιδιά που τον έχουν σαν πρότυπο.
Ακόμα, συμπλήρωσε ότι πιστεύει πως η ζωή είναι μια ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό και πως όταν συμβαίνει κάτι κακό, θα γίνει και κάτι καλό.  Έτσι αναφέρθηκε σε κάποιες ενέργειες που σκοπεύει να κάνει ώστε να βοηθήσει τη gay κοινότητα παιδιών για να διορθώσει τις επιπτώσεις που είχαν σε αυτούς οι δικές του κακές πράξεις.
Αναφέρθηκε μάλιστα στους θαυμαστές του δηλώνοντας ότι δεν τον εκπλήσσει που του είναι τόσο πιστοί και πως ποτέ δεν τον πρόδωσαν παρόλο την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Κλείνοντας, πρόσθεσε πως νιώθει αναζωογονημένος μετά τις τελευταίες του περιπέτειες και πως πραγματικά χρειαζόταν την επιστροφή αυτή ως καλλιτέχνης.
Το φιλόδοξο πλάνο της νέας του περιοδείας, η οποία ξεκινάει τον ερχόμενο Αύγουστο από την Πράγα, έρχεται μόλις 7 μήνες μετά την καταδίκη του (είχε βρεθεί υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό του) και 3 χρόνια μετά την τελευταία του περιοδεία.
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου