
Η δικαιοσύνη έχει εκτιμήσει ότι το πιστοποιητικό υπογραφής συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης δεν αποτελεί επίσημη απόδειξη ” παρά φύσης πράξεων “, αλλά άφησε ανοιχτή τη δυνατότητα για αστυνομική έρευνα.
Η μια από τις δύο οικογένειες, εξέδωσε δελτίο αναζήτησης για να τιμωρηθεί ο Haziz, έναντι ανταμοιβής 50,000 ρούπιων (περίπου 410 ευρώ), όταν έμαθε κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών διακοπών ότι ο νέος άνθρωπος ήταν αδύνατο να παντρεφθεί με το κορίτσι που η οικογένεια είχε επιλέξει για αυτόν επειδή είχε συμβληθεί σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο με έναν συμπατριώτη που ονομάζεται Zaheer.
Η οικογένεια όταν έμαθε το νέο, χτύπησε το νεαρό άνδρα η οικογένεια έχει χτυπήσει το νέο άνθρωπο και προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά αυτός κατάφερε να φύγει και να σωθεί.
(antivirus magazine)
Μου κάνει εντύπωση που σε τέτοιες χώρες πάνε και ενημερώνουν την οικογένειά τους, για το ότι έχουν κανει σύμφωνο συμβίωσης...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΗλαδή έλεος! Τι περιμένουν ; Να τους πούν μπράβο;
Δεν το βουλώνουν λέω γω; Φιλοσοφία θέλει κι αυτό;
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήgiati to oti tou eixan epileksei kai kopela gia na pantreutei....einai hlithio to pws leitourgoun se autes tis xwres!!!!...aaaaaaaaax kapoioi anthrwoi den tha zhsoun pote ousiastika th zwh tous!
ΑπάντησηΔιαγραφή