Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πακιστάν : Μια οικογένεια ζητά την τιμωρία του gay γιού!


Ένα δικαστήριο στο Πακιστάν αρνήθεικε να ανοίξει δικαστική διαδικασία ενάντιων δύο gay φοιτητών  που έχουν υπογράψει σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια πράξη ” όχι ισλαμική και αντίθετη προς τη φύση και προς στους νόμους του Πακιστάν” , σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο αδελφός του ενός των δύο ανδρών σε Δικαστήριο της Lahore.
Η δικαιοσύνη έχει εκτιμήσει ότι το πιστοποιητικό υπογραφής συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης δεν αποτελεί επίσημη απόδειξη ” παρά φύσης πράξεων “, αλλά άφησε ανοιχτή τη δυνατότητα για αστυνομική έρευνα.
Η μια από τις δύο οικογένειες, εξέδωσε δελτίο αναζήτησης για να τιμωρηθεί ο Haziz, έναντι ανταμοιβής 50,000 ρούπιων (περίπου 410 ευρώ), όταν έμαθε κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών διακοπών ότι ο νέος άνθρωπος ήταν αδύνατο να παντρεφθεί με το κορίτσι που η οικογένεια είχε επιλέξει για αυτόν επειδή είχε συμβληθεί σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο με έναν συμπατριώτη που ονομάζεται Zaheer.
 Η οικογένεια όταν έμαθε το νέο, χτύπησε το νεαρό άνδρα η οικογένεια έχει χτυπήσει το νέο άνθρωπο και προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά αυτός κατάφερε να φύγει και να σωθεί.

(antivirus magazine)

3 σχόλια:

  1. Μου κάνει εντύπωση που σε τέτοιες χώρες πάνε και ενημερώνουν την οικογένειά τους, για το ότι έχουν κανει σύμφωνο συμβίωσης...
    ΔΗλαδή έλεος! Τι περιμένουν ; Να τους πούν μπράβο;
    Δεν το βουλώνουν λέω γω; Φιλοσοφία θέλει κι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati to oti tou eixan epileksei kai kopela gia na pantreutei....einai hlithio to pws leitourgoun se autes tis xwres!!!!...aaaaaaaaax kapoioi anthrwoi den tha zhsoun pote ousiastika th zwh tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή