Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

O Mark Ruffalo μιλά για τους gay



Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με την ομοφυλοφιλία.

Το θέμα της ομοφυλοφιλίας είναι πάντα ένα σύνηθες ζήτημα που θέτουν οι δημοσιογράφοι προς τους συνεντευξιαζόμενους και ειδικά τους άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με πολλές στατιστικές αντιμετωπίζουν και πιο «δύσκολα» τους gay στην καθημερινότητά τους.
Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη του γοητευτικού ηθοποιού Mark Ruffalo, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως την πρώτη του εμπειρία με gay άνδρα την έζησε στα χρόνια του λυκείου, αφού ο κολλητός του αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σ’ αυτόν. Ο ηθοποιός ανέφερε πως μην αντέχοντας να βλέπει το φίλο του σε κατάσταση κατάθλιψης και τάσεων αυτοκτονίας, τον πλησίασε και του ζήτησε να του αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβαινε. Σε εκείνο το σημείο ανακάλυψε για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις του και ο ηθοποιός τον αντιμετώπισε με ένα αξιοσημείωτο τρόπο, αφού όπως δηλώνει είναι απόλυτα ανοιχτός με το θέμα και θεωρεί πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να κρίνονται από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Η συνέντευξη του Mark Ruffalo αμέσως απέσπασε τα θετικότερα σχόλια όλων των αναγνωστών, οι οποίοι γέμισαν το διαδίκτυο αλλά και τα blogs με άπειρα μηνύματα συγχαρητηρίων προς το πρόσωπό του, για την τόσο ειλικρινή αλλά και τόσο ορθά αμερόληπτη στάση του απέναντι σε ένα θέμα που απασχολεί καθημερινά την κοινωνία.

Ένα "μπράβο" και από μένα λοιπόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου