Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η Lady Gaga θα κλείσει το Europride στη Ρώμη και μάλιστα τσάμπα!

Η Lady Gaga δέχτηκε να εμφανιστεί την τελευταία μέρα των κινητοποιήσεων της ευρωπαϊκής γιορτής της ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας που οργανώνεται φέτος στην Ρώμη και μάλιστα δωρεάν. 
Η “κληρονόμος της Μαντόνα” όπως την βάφτισαν οι ιταλοί δημοσιογράφοι, μάλιστα δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στο “Europride”  δωρεάν, για να στηρίξει τα αιτήματα κοινωνικής ισότητας και αναγνώρισης των ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων της Γηραιάς Ηπείρου. 
Έτσι το Σάββατο 11 Ιουνίου, θα ανέβει φορώντας -ένας θεός ξέρει τι- στην εξέδρα του “Τσίρκο Μάσιμο” της Ρώμης, όπου όπως ανακοίνωσε θα τραγουδήσει το “Born This Way”, με όλους τους χορευτές του σόου της. 
Όπως υποστηρίζουν οι οργανωτές του "Europride", δεν αποκλείεται η Lady Gaga να αποφασίσει να συμμετάσχει, τελικά, μαζί με πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα και στην επίσημη πορεία για την διεκδίκηση νομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων υπέρ της γκέι κοινότητας.
Μάλιστα κατά την ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, καθοριστικής σημασίας, για την έλευση της Αντζελίνα Τζερμανότα (το πραγματικό όνομα της ιταλικής καταγωγής Lady Gaga) στην Αιώνια Πόλη, ήταν η κινητοποίηση της αμερικανικής πρεσβείας και του ίδιου του πρέσβη Ντέιβιντ Θορν, ο οποίος έγραψε στη γυναίκα φαινόμενο της ποπ -σε προσωπικό και καθόλου επίσημο τόνο- ζητώντας της να πάρει μέρος στο φετινό, ευρωπαϊκό Gay Pride.
(www.enet.gr)

1 σχόλιο:

  1. αυτο το "δωρεαν" τι το τονιζεις,λες κ κανει καμια θυσια?(εκτος του οτι εχει χεστει στα φραγκα) δημοσιες σχεσεις κανει το κοριτσι,οι περισσοτεροι φαν της ειναι γκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή